Find the art in anything

Blogje

Hier een blogje, want een lang verhaal heb ik niet.
Het is een korte update over het onderwerp uit mijn vorige blog.

In de blog ‘Kanker ofzo’ vertelde ik over de – heen en weer springende – diagnose van de arts na het maken van een scan. Eerst was er niets te zien, toen een tumor, littekenweefsel zonder effecten en later met effecten.
Ondertussen heb ik de uitslag van een nieuwe scan gekregen.

Er is nog steeds iets in mijn hoofd aanwezig wat er niet hoort en niet verwijderd kan worden. De arts acht de kans klein dat het om een tumor gaat, denkt dat het littekenweefsel is omdat het zeer traag groeit of mogelijk stil staat.

De diagnose is niet honderd procent betrouwbaar, maar er zijn geen andere onderzoeken mogelijk die meer duidelijkheid geven. Ik hou vast aan deze diagnose, laat het met rust en geniet van het nu.

Tot snel
Jacky

Deel dit bericht